perjantai 15. joulukuuta 2017

JOULULAHJATOIVEITA



Kaikki kuvat on Googlesta.

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, enää reilu viikko jouluaattoon! Oon varmaan jo aavistuksen myöhässä tän postauksen kanssa, mutta halusin kuitenkin tän tehdä joten tässä sitä ollaan. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Mä ite henkilökohtasesti rakastan joulua ja kaikkea sitä mitä siihen liittyy. Rakastan myös lahjoja, sekä niiden saamista että antamista. Oon tosin ihan kamalan huono ikinä keksimään kenellekkään mitään lahjoja. Tykkään joulun alla muutenkin vaan pyöriä kaupoilla kun kaikkialla on joulukoristeita ja niin jouluisen näköistä. Joulu on heittämällä mun lemppari juhla koko kalenterivuodessa, sillon on vaan niin hyvä tunnelma ja fiilis. 

Ekana mun lahjatoivelistalta löytyy tänäkin vuonna, kuten lähes jokaisena edellisenäkin vuonna on löytynyt, yöpaidat, pörrösukat ja kaikki söpöt, mukavat ja lämpöset olo asut. Näitä vaan ei voi olla liikaa, varsinkaan pörrösukkia. Mun kaikkien aikojen lemppari pörrösukat on Cubuksen Cozy Socksit, siis mitkään ei oo oikeesti niin pehmeitä kun ne. Mun vanhat pörrösukat on jo niin kulahtaneita ja kärsineitä, että uudet ois enemmän kun tervetulleita. Pörrösukkien lisäks mä oikeesti tarviisin myös uusia yöpaitoja, koska nukun tällähetkellä vanhoissa T-paidoissa, ja ne on päällä niin epämukavia kun vaan olla ja voi. Mä tykkään eniten käyttää yöpaitoina tommosia pitkiä paitoja/mekkoja enemmin kun paitaa ja housua, noi on vaan jotenkin niin helppoja ja kivoja.

Seuraavana listalta löytyy kylpytakki/aamutakki. Mulla ei oo mitään muuta kun yks semmonen ohut ja liukas kimono, eikä se paljoo lämmitä näin talvella. Tälle ei muita kriteereitä kunhan se on pitkä, lämmin, pehmoinen ja super mukava. 

Kolmantena on jonkin sortin vartalovoide tai vartalovoi. Mun vanha lähenee uhkaavasti loppuaan ja näin talvella mun ihon on koko ajan tosi kuiva, joten voide on ihan pakollinen päivittäinen tuote mun iholle. Voiteen lisäks listalta löytyy Konjac-sieni vartalolle. Konjac-sieni mulla on jo kasvoille ja oon tykänny siitä tosi paljon, niin nyt listalla on oma sieni myös vartalolle.

Sit mun toivomuksista löytyy tietenkin suklaata. Rakastan suklaata niin paljon ja se on kyllä ihan mun lemppari kaikista herkuista. Tätä on vaan joka joulu toivottava. Mun lemppari joulusuklaat on ehottomasti Pandan Juhlapöydän konvehdit-rasia, Mustikka konvehdit ja Juliat.

Ja löytyyhän mun listalta pari meikkijuttuakin. Mun meikkipöydällä vallitsee aika usein kaaos, koska mulla ei oo mitään järkevää tapaa säilyttää mun meikkejä. Mun pöydässä ei siis oo yhen yhtä laatikkoa eikä muutakaan säilytysmahdollisuutta, joten oon jo pidemmän aikaa katellut tota Nomess Copenhagenin kirkasta laatikostoa. Tää ois niin kätevä niille meikeille mitä käytän päivittäin ja vielä näyttäskin nätille. Tätä saa ainakin Stockmannilta ja siellä mä oon käynytkin tätä useesti hipeltämässä. 

♥ Sit toinen meikkijuttu on tuo Nyxin Ultimate eyeshadow palette sävyssä Brights. Oon jostain syystä himoinnu tätä jo ihan kauheen pitkään, vaikka sävyt tässä ei ookkaan mitkään ihan joka päiväiset. Mun kokoelmasta ei siis vielä löydy mitään tän sävysiä luomivärejä, joten kyseinen paletti on erittäin tervetullut.

♥ Kun tässä nyt on keritty suunnilleen puoli vuotta asumaan omillaan, niin on alkanu huomaamaan niitä juttuja, mitä meidän kotiin vielä tarvis. Ekat on koko harmaat ja koko valkoiset pussilakanat ja tyynyliinat (2x pussilakana ja 2-4x tyynyliina), ja toiset jutut on harmaita ja valkosia hyviä käsi-, kasvo- ja vartalopyyhkeitä. Näitä me vielä kaivataan.

♥ Sit tässä näin joulunalla huomasin, kun rupes tekeen mieli leipoa pipareita, että en omista kaulinta enkä mitään piparkakkumuotteja. Piparit jäi siis tekemättä. Tarve ois kans tommoselle sudille millä voi levittää esim. kananmunaa vaikka pasteijoiden päälle ennen niiden paistamista.

♥ Vikana muttei vähäisimpänä mun listalla ois uudet Applen kuulokkeet. Vanhat pääs hajoomaan aiemmin syksyllä, eikä mitkään kuulokkeet voita noita Applen omia, ne istuu korvaan niin hyvin!

Tämmösiä juttuja löytyy mun toiveista tänä vuonna. Tuli ihan lapsuus mieleen tätä kirjoittaessa, en siis muista millon viimeks oisin kirjottanu lahjatoivelistaa. Oli kiva pohtia ihan kunnolla, että mitä sitä nyt oikeesti sit haluais ja tarvis. 
Ihanaa joulunodotusta kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!

 Saara

sunnuntai 3. joulukuuta 2017

JEFFREE STAR

Noniin, huulimeikki asiaa pitkästä aikaa! Elikkäs tällä kertaa ois vuorossa postausta niistä Jeffree Starin parista huulituotteesta joista mainitsin jo tässä postauksessa, jotka siis ostin itelleni aiemmin syksyllä I Love Me-messuilta. Tiesin jo ennen messuille menoa, että nää kyseiset Jeffreen huulituotteet (kuten kaikki muutkin Jeffree Starin tuotteet) olis siellä alennuksessa ja päätin et sieltä sit vihdoin kotiutan nää kauan haaveilemani punat itelleni. Ennen messuja tiesin varmasti haluavani ainakin Velour liquid lipstickin sävyssä Androgyny, mutta tiesin myös haluavani sille kaverin. Androgynyn olin halunnut jo pitkään ja sen lisäks olin katellut ainakin Celebrity skiniä ja Designer bloodia. Sit paikanpäällä päädyinkin ihan uuteen tuttavuuteen ja mun mukaan lähti Androgynyn lisäksi lopulta sävy Deceased.


Oon tykänny molemmista aivan tajuttomasti. Niiden koostumus on täydellinen ja ne kuivuu huulille ihan mattaisiksi ja vaikka ne on mattasia, niin ne ei silti kuivata huulia. Huulilla nää punat tuntuu ihanan pehmeiltä ja silkkisiltä eikä niitä oikeestaan edes huomaa kun ne on huulilla. Pysyvyys on kanssa ihan omaa luokkaansa, enkä oo ennen vastaavaa nähny minkään punan kanssa. Ei näitä siis ihan turhaan hypetetä, ehdottomasti parhaita nestemäisiä mattapunia joita oon päässyt testaamaan.


Sävyinä nää kaks on ollu mulle ihan lempparit. Androgyny on ihana, semmoinen aavistuksen punertava ja rusehtava sävy, liilalla vivahteella. Vähän kuin tumma marjapuuro. Tää oli aavistuksen tummempi kuin mitä odotin, mutta oikeestaan se on vaan kiva. Oon käyttäny tätä niin arkena kun juhlanakin, enkä oikeestaan keksi tilannetta mihin tää väri ei sopis. Näistä sävyistä kumpikaan ei pakolta tarvi huultenrajauskynää alle, mutta jos haluun oikein super tarkan lopputuloksen niin sillon laitan alle vielä rajauskynää, mutta esimerkiks arkena menee erittäin hyvin ilmankin.

Androgyny huulilla, alla Essencen huultenrajauskynä sävyssä 11 "Sucker for grey".
Deceased taas on sävyltään aika liilan nude pienellä harmaalla vivahteella. Oon viimeaikoina rakastanu tämmösiä vähän liilaan ja harmaaseen taittavia huulimeikkejä, joten tää on ollu kyllä ihan super. Kivaa vaihtelua semmoselle perus vaaleenpunapohjaselle nudelle.

Deceased huulilla, ei rajauskynää alla.
Mulla on näiden kahden lisäks ostoslistalla vielä ainakin Celebrity Skin, Unicorn Blood ja sit se uus sävy Human Nature. Haluisin myös pari kappaletta niitä metallin hohtoisia sävyjä, Candy Ass näytti ainakin kuvissa super kivalle. Jeffreen meikeistä muuten mua kiinnostaa myös Androgyny luomiväripaletti, sekä pari eri sävystä Skinfrostia, eli korostuspuuteria. Myös niistä huulikuorinnoista oon kuullu paljon hyvää!


Ja siis arvatkaa mitä! Voiko näin edes käydä, olin just kirjoittamassa tänne, että mistä näitä Jeffreen meikkejä vois tilata Suomeen, mutta sainkin nyt tässä tätä postausta kirjoittaessa tietää, että Jeffree Starin meikkejä tulee myyntiin osalle Suomen Sokoksista huomenna maanantaina 4.12.! Vitsit mikä positiivinen ylläri, ennenhän näitä on saanut Suomeen ainoastaan tilaamalla netistä, mutta nyt niitä pystyy siis käydä ostamassa myös ihan suoraan kaupasta. Huippua! Mun täytyykin heti huomenna sit mennä hipeltämään kaikkia niitä ihanuuksia.
Olipas kiva pitkästä aikaa höpötellä meikkijutuista, näistä saa aina tekstiä syntymään ihan vaivatta. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille 


♥ Saara

keskiviikko 22. marraskuuta 2017

BULLET JOURNAL


Niinkun viimeks lupailin, niin tällä kertaa ollaan vähän erilaisten juttujen parissa. Mä oon aloittanut uuden harrastuksen ja hurahtanut siihen ihan täysin, nimittäin Bujoilun. Heinäkuussa tuli taas ajankohtaseksi uuden kalenterin hankkiminen, kun edellinen loppui ja tänä vuonna ajattelin kokeilla Bullet Journalia. Bullet Journalin ideahan on siis se, että kalenteri ja muut omat tärkeät muistiinpanot löytys kaikki samasta paikasta ja siks Bullet Journal luodaan alusta loppuun täysin itse. Mähän innostuin ideasta super paljon ja marssin heinäkuussa siis Suomalaiseen Kirjakauppaan ja ostin itelleni paksun, kovakantisen vihkon, josta löytyi ainoastaan sivunumerot ja pienet haaleat pisteet sivuilla (jotka yhdistämällä vois muodostaa sivuihin joko viivaston tai ruudukon), ja aloitin kasaamaan omaa Bujoani.



 Aikasempina vuosina mulla on aina ollut semmosia kaupan "valmis kalentereita" joita oon jaksanut urhollisesti täyttää sen pari ensimmäistä kuukautta, mutta sen jälkeen mun mielenkiinto sitä kohtaan on vaan lopahtanut ja koko kalenteri on unohtunut. Oon kaiken lisäks niin kauheen hajamielinen ja stressaan siitä, että oonkohan muistanu hoitaa ja tehdä kaikki asiat, että kalenteri on mulle melkeinpä pakollinen kumppani. Kun asiat on ylhäällä niin en voi unohtaa niitä, eikä niistä sit tarvi myöskään stressata. Nyt oon siis rakentanut mun Bullet Journaliin muistiinpanoja ja kalenteria jo heinäkuusta asti ja se oma mieleinen tyyli alkaa pikkuhiljaa löytyä.



Bujoilussa eniten tykkään siitä, että saan päivittäin toteuttaa itteäni ja rakentaa siitä just semmosen kun mä itse haluan. Siellä on yläällä niitä asioita, mitä haluan ja ne sivut näyttää semmosille kun miltä oon mun kalenterin aina ennen toivonu näyttävän. Mun Bullet Journalista löytyy esimerkiksi koko kirjan alottava sisällysluettelo ja info sivu, mihin oon koonnu tärkeimmät mun bujossa käytetyt merkit ja lyhenteet sekä niiden selitykset. Lisäks sieltä löytyy vuosikatsaus, kalenterisivuja, kaiken kattava what to pack-muistilista, luetteloa leffoista ja sarjoista jotka haluaisin katsoa sekä erilaisia tavoitteita ja to do- listoja. Viikoittain mä kirjaan ylös myös mun unen määrää ja rahankäyttöä, sekä merkkaan mun kalenteriin ylös kaikki tärkeimmät päivät ja menot. Bujo on ollu mulle täydellinen tapa pitää kaikki tärkeet asiat ylhäällä samassa paikassa. Mä aina oikein ootan, että pääsen tekemään lisää kivoja kalenterisivuja ja suunnittelemaan erilaisten sivujen ulkoasuja ja mun bujo kulkeekin mulla mukana melkein joka paikassa.


Tässä muutamia otteita mun bujosta kuvien muodossa. Tykkään tommosista suht simppeleistä ja yksinkertasista sivuista ja väreistä, niin kaikki näyttää selkeeltä. Kyninä käytän niitä kumipäisiä Frixioneita ja niistä oon tykänny super paljon. Tää on ollu musta tosi hyvää vaihtelua niille kaupan "valmis kalentereille" ja en voi kun suositella, mulle tää on ainakin ollu ihan huippu juttu! Ens vuonna ei nyt tarviikkaan enää miettiä, että minkälaisen kalenterin hommaisin.

Onkos täällä muita bujoilijoita? 

♥ Saara

torstai 26. lokakuuta 2017

VIIKONLOPUN KUULUMISET

Pahoittelut tästä jo aivan liian pitkään jatkuneesta hiljaiselosta täällä blogin puolella. En vaan jostain syystä oo saanu järkattyä näille blogi jutuille aikaa mun päivistä. Mulle ei oo vielä kunnolla kerennyt syntyä semmosta arkirytmiä asioiden suhteen ja on vaan huilannu kaikki maholliset vapaa-ajat ja tuntuu, että päivät vaan vilahtaa ohi, eikä mitään kerkeä tekemään. Tästä syystä tänne blogin puolelle ei oo myöskään nyt tullu pitkään aikaan (liian pitkään) minkäänlaista uutta sisältöä. Tästä eteenpäin aion kuitenkin varata mun kalenterista näille blogi jutuille ihan oman aikansa, ja piän huolen, että ne myös tulee tehtyä ja toteutettua. Mä tykkään tästä kirjottelusta kuitenkin sen verran paljon, että haluun tuottaa tänne säännöllisesti sisältöä ja mielellään vielä hyvänlaatuista sisältöä niin, että tekin siitä tykkäisitte. Nyt kuitenkin itse postauksen aiheeseen, eli viime viikonloppuun.


Perjantaina olin elämäni ensimmäistä kertaa I Love Me-messuilla ja halusin tulla jakamaan vähän tunnelmia ja fiiliksiä sieltä. Oltiin meidän luokan tyttöjen kesken kiertelemässä messuilla ja meillä oli super hauskaa. Itse messut oli tosi isot (näin ensikertalaisen silmin), ja kierreltävää ja tutkittavaa ois riittäny helposti useammallekin päivälle. Messualue oli jaettu erilaisiin teemoihin, joita oli esimerkiks terveys ja hyvinvointi, kauneus ja kosmetiikka, sekä muoti eli vaatteet ja asusteet. Lisäks siellä oli ammattilaispuoli, johon meilläkin ois ollut koulun kautta pääsy (tavalliset kuluttajat ei päässyt sille alueelle ollenkaan), mutta mä en kerennyt kiertää sitä puolta loppujen lopuks sit ollenkaan. Pisteiden ja kojujen kiertelyn lisäks käytiin kattomassa muotinäytöstä, syötiin ja maisteltiin vaikka mitä erilaisia terveysjuomia ja herkkuja sekä käveltiin jalkamme ihan puhki. Monella pisteellä oli jaossa erilaisia ilmaisnäytteitä ja niitä kertyikin lopulta ihan mukavasti matkaan. Ootan innolla, että pääsen testailemaan kaikkia näytteitä, varsinkin noita hiustenhoitotuotteita, sillä mun hiukset on tällä hetkellä ihan järkyttävän kuivat ja huonokuntoiset ja ne todellakin kaipaa nyt jotain tehohoitoja. Ilmaisnäytteiden lisäks ostin itelleni vielä Batisten kuivashampoota 3packin, koska se maksoi vaan 5€! Kaupoissa yks purkki maksaa n. 7€ vähän kaupasta riippuen ja nyt sain kolme putelia vaan viidellä eurolla. Lisäks jonottelin puolitoista tuntia Oletkaunis.fi:n pisteelle, että pääsin hipelöimään ja ostamaan Jeffree Starin meikkejä. Jonot Jeffreen meikkeihin oli koko päivän ihan hirveät, mutta oli se sen arvosta. Siltä pisteeltä mun mukaan tarttui pari huulimeikkiä, mutta niistä teen sit ihan oman postauksen myöhemmin, missä kerron niistä sit lisää. Messujen jälkeen meidän oli tarkoitus mennä vielä tyttöjen kanssa käymään Lintsillä valokarnevaaleissa, mutta siinä vaiheessa kun messuilta lähdettiin oltiin kaikki jo ihan väsyneitä ja ulkona oli hirveän kylmä, niin skipattiin se sit kokonaan.
Lauantaina en sit päässyt enää ollenkaan messuilemaan, koska olin töissä päivän ja sit illalla vietettiin mun hyvän ystävän kanssa tyttöjen iltaa. Katottiin leffaa, tehtiin ruokaa ja herkuteltiin, juteltiin myöhään yöhön ja meillä oli niin kivaa ♥ Jäin sinne yöks ja sunnuntaina tulin sit takas kotiin. Sunnuntai menikin sit ihan vaan lepäillessä ja rentoutuessa ja valmistautuessa uuteen viikkoon. Illalla tein pari kasvonaamiota ja kattelin vaan telkkaria.
Oli siis kaikinpuolin ihana syysloman lopetus viikonloppu. I Love Me-messuille oon ehdottomasti menossa vielä uudestaan, sillä multa jäi vielä niin paljon kaikkea siellä näkemättä ja kokeilematta. Ens vuonna sit taas. Mulla oli maanantaina vielä koulusta vapaata, mutta tiistaina sit koulu alkokin jo kasilta aamulla ja arki tuli rymisten vastaan. Ei sillä, että se haittais, koska koulussa on nimittäin ihan super kivaa ja oli ihana palata taas sinne näin loman jälkeen. Tuntuu, että koko syksy on vierähtäny ihan mahottoman nopeesti, vastahan meillä koulu alko ja nyt sit oli jo syysloma. Ei oo kun enää suunnilleen samanlainen pätkä eessä ja sit onkin jo joulu, mihin nää päivät oikein vierii.
Tämmönen oli mun syysloman vika viikonloppu ja seuraavalla kerralla höpöttelenkin teille täällä vähän toisenlaisesta jutusta, nimittäin mun kalenterista, eli stay tuned ;)

Till next time,

♥ Saara 

sunnuntai 13. elokuuta 2017

MAKEUP LIGHTS

Helou taas pitkästä aikaa! Muutama viikko on vierähtäny edellisestä ja tässä välillä on kerenny tapahtua kaikenlaista kivaa. Mulla alko koulu tällä viikolla ja se on ihan huippu paikka, tykkään niin paljon. Meillä on ihan super ihana luokka ja muutenkin se vaan tuntuu niin mun jutulta. Pääsin myös töihin ja sekin starttaa jo ens viikolla. Paljon siis kaikkia uusia asioita ja kuvioita, mutta oon niin ilonen ja onnellinen tästä kaikesta. Mutta nyt, itse postauksen aiheeseen. Eli siis, kipastiin jokin aika sitten Ikeassa ja sen reissun seurauksena mun meikkipöytä koki kauan odotetun uudistuksen. Olin jo pitkään haaveillut kunnon meikkivaloista, koska on tulossa syksy ja talvi, ja aamut on jo hetken päästä aika pimeitä. Nyt mun ei enää tarvi murehtia miten nään aamusin ainoastaan kattovalolla laittautua, koska mulla on nyt täydelliset meikkausvalot. Kyseessä on siis Ikean Musik valaisimet. Lamput ja johdot piti ostaa erikseen ja myös asentaa kokonaan itse, minkä takia nää oli tietysti halvemmat, mitä ne Ikean toiset tämmöset on, joissa on kaikki valmiina ja valmiiksi koottuna. Onneks iskä oli meillä sillon käymässä ja asenti nää mulle, muuten olisin ollu pulassa, sillä en oo mikään mestariasentaja. Nää on siis nää tämmöset ns. studiovalot ja tykkään niin paljon. Näitä mun meikkipöytä oli kaivannut jo pitkään.


Tää itse pöydän päällinen ei oo vielä ihan sen näkönen, mitä tahtoisin ja se onkin seuraava projekti minkä kimppuun käyn. Mulla on suunnitelmissa hommata jonkin sortin kirkas laatikko/rasia mihin saisin kivasti meikkejä esille myös tähän pöydälle. Tykkään tästä pöydästä ihan älyttömästi, mutta mua häiritsee vietävästi se ettei tässä oo yhden yhtä vetolaatikkoa tai mitään muutakaan säilytyslaatikkoa. Siitä johtuen mun meikit asustaa tälläkin hetkellä meikkipusseissa, lukuunottamatta noita muutamaa purnukkaa ja huulipunaa tuossa pöydällä. 


Yks mun lemppari yksityiskohdista tässä pöydällä tällä hetkellä on tää mun korurasia. Tykkään niin paljon siitä miten yksinkertaisen kaunis se on ja noi hopeat korut sopii sinne vaan niin hyvin. Tän aion tässä säilyttää, vaikka muuten meinaankin vielä tätä pöydän päällistä uusia.


Tässä vielä lähempää vilkasua itse lamppuihin. Noi hopeamustat rungot, lamput ja johdot piti siis kaikki hommata erikseen. Valoa näistä tulee yhteensä enemmän kun meiän kattolampusta, ei siis pelkoa, ettei valon määrä riitä. Se, että nää on molemmin puolin peiliä takaa sen, että näiden antama valo levittyy tasasesti molemmille puolille kasvoja, mikä on just hyvä juttu meikatessa. 

Mille nää sitten näyttää kun valot on päällä?


Mä ite tykkään noista valoista niin paljon ja ne on mulle ainakin erittäin hyödylliset. Muutenkin toi pöytä näyttää nyt paljon kivemmalle, kun mitä se näytti ilman noita valoja. Hyvä valaistus meikatessa on kuitenkin kaiken A ja O ja voin suositella näitä kyseisiä valoja kaikille jotka vähänkään enemmän meikkailee tai tykkää kyseisestä asiasta. Palaan täällä blogin puolella sit uudestaan mun meikkipöydän pariin, kunhan oon saanut sen kaikin puolin valmiiks ja kuntoon. Syksy ja aamupimeydet voi mun puolesta tulla, sillä mulla on niihin nyt pelastus. 

Till next time,

♥ Saara